Столичната община разкрива утре, 7 септември, зелен коридор за поставяне на

...
Столичната община разкрива утре, 7 септември, зелен коридор за поставяне на
Коментари Харесай

Столична община разкрива ваксинационен пункт на метростанция НДК

Столичната община разкрива на следващия ден, 7 септември, " зелен кулоар "  за слагане на ваксини в столичното метро. Новият изнесен кабинет ще се намира в метростанция НДК, входът е от пешеходната част на бул. " Витоша "  и ще работи през делничните дни. 

Работно време на пункта е вторник и четвъртък от 13:00 до 19:00 часа, а в сряда и петък – от 8:00 до 13:00 часа. Във ваксинациония пункт ще работят медици от 12 ДКЦ. Ваксините са обезпечени от Столичното РЗИ, а организацията се реализира от екип на дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " на Столичната община. 

През делничните дни работят кабинети за слагане на ваксини в 8 ДКЦ, 11 ДКЦ, 12 ДКЦ, 13 ДКЦ, 18 ДКЦ, 20 ДКЦ и 24 ДКЦ. Работното им време и адреси можете да видите. 

Продължава и самодейността на Столична община за имунизация на колективи на място. Това се прави при предварителна поръчка от предприятия и компании. На сайта  е оповестено заявление, което шефовете на компаниите могат да попълнят, с цел да поискат ваксинационен екип да ги посети на място. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР